Изберете страница

Рекламация и право на анулиране на покупка

Потребителят има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Потребителя
и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка.
В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (на посочения е-майл ) или устно (на посочените в сайта телефони ), не по-късно от 3 работни дни на адрес:
ул. Оборище 113-115, гр. София

1.1.3 При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул със същия без дефекти или в друг размер, или друг цвят, или с връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума.

1.1.4 Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка да върне получените артикули на посочения по-горе адрес. Връщането се допуска при следните условия:
• Заявката за връщане на стоката – писмено или устно ( по телефона ) е подадена в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката.
• Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети
• Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на „Гришко“ ЕООД адрес, освен ако замяната се е наложила по вина на Продавачa.

„Гришко“ ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

Работно време

Уважаеми Клиенти,

Актуалното работно време е:

понеделник - петък: 10:00ч. - 18:00ч.
обедна почивка: 13:30 - 14:00ч
събота: 10:00ч. - 16:00ч
неделя - почивен ден